Match mot Guldringen som började serien dåligt men gott bättre de sista matcherna.
Laget som startade:
Hampus - Jonas, Raman, Kevin, Erik W - Petter, Ole, Andreas - Kalle, Ferna, Jocke Ek
På bänken: Finn, Johannes och Erik K.

Vi började lite tveksamt och Guldringen hade en farlig nick efter 5 minuter som Hampus gjorde en fin räddning på.
Det var mycket kamp med Guldringen som det lite hetare laget. Raman fick gå ut efter ca 20 minuter efter en smäll. Jocke gick ner till sin mittbacksroll och Finn kom in på topp. Efter 32 minuter kommer Andreas in i straffområdet och faller lätt och domaren blåser straff. Ole tar straffen men målvakten räddar men Ole hinner först på returen och får in bollen till slut.
Vi hade knappt firat innan Guldringen kommer igenom på vänsterkanten, Jonas glidtacklar och träffar bollen samtidigt som deras spelare ramlar. Domaren blåser straff och de sätter den säkert. Vi börjar spela lite bättre men skapar
inte några riktiga chanser.
Andra halvlek börjar vi med ett bedrövligt passningsspel. De få chanser som skapas är det Guldringen som står för men Hampus gör ett par fina räddningar. När det är en kvart kvar får vi en hörna. Bollen nickas bort men Ferna får
tag i bollen vid långlinjen i höjd med straffområdet och lyfter in bollen där Jocke Ekblom går upp i närkamp med målvakten. Målvakten tappar bollen och Erik K hinner först på bollen och petar in bollen. Inte rättvist men det struntar vi i.
5 minuter senare får Guldringen en horibel straff. De slår ett misslyckat inlägg och deras spelare springer ihop med Jocke 10 meter från bollen och domaren blåser straff. Guldringens spelare är lika säker som förra gången.
I 85:e minuten kommer Jocke fel i en närkamp vid långlinjen och får en frispark mot sig. Detta resulterade i ett större bråk med knuffar och hårda ord, tyvärr sa en Guldringenspelare en rasistisk kommentar till Raman - riktigt dåligt.
På den efterföljande frisparken nickar Guldringen in 3-2. Vi flyttar upp Jocke på topp och kör 3-3-4. Vi skapar tryck och ett par chanser utan att få till det. I 4:e övertidsminuten får Raman bollen på vänsterkanten och ser Jocke på högerkanten och slår en perfekt pass och Jocke gör inget misstag. Guldringen hinner göra avspel sen blåser domaren av.
Härligt att få marginalerna på vår sida men spelet lämnar mycket mer att önska. Sämsta matchen sen premiären mot Knippla.
Vi släpper in 3 mål alla på fasta, 2 straffar varav 1 tveksam och 1 helt felaktig. Samtidigt var vår lite tveksam också.
Mot Masthugget måste vi upp ett par snäpp om vi skall ha en chans.